Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Лековитите места на България – какво знаем за тях?

В родината ни има места, на които болните и безутешните намират лек и утеха

България

Енергийни зони, свети места, чудотворни икони… Все названия, с които се опитваме да назовем Необяснимото. А някои – и да го разберат…

Поредицата, която започваме няма научни претенции, нито на територията на историята, нито езотерични… Тя е просто един човешки опит да документира друг човешки опит – този на Изцелението. Защото историята на Светите места в България е създадена именно от изцелените – от внезапно оздравелите при смъртни диагнози, от променилите живота си благодарение на чудо, от хората, които са пристъпили към Необяснимото като към ПОСЛЕДНА ИНСТАНЦИЯ.

Не сме търсили нарочна хронология и изчерпателност, защото тази история се пише и днес – с всяко посещение и поклонение на такова Свято място, с всяко изследване на учените на енергийните зони в България или, по-човешки казано, с всяко прогледнало или проходило дете.

Наред с това не сме пропуснали с гордост да отбележим неоспоримите природни дадености на страната ни като местата с лековити минерални води, например.
Абсурд е и да обединим тези истории по някакъв религиозен принцип. Защото християни, мюсюлмани и съвършени езичници потеглят – всеки с вярата си – към едно и също място. Но сме събрали информация за повечето такива места, подкрепили сме я със случки от живота и ви е поднасяме такава, каквато са я сътворили отчаянието и надеждата на хората.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *