Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Съхранете гръбнака и намалете болките в кръста и гърба

Без усърдие и постоянство няма сполука, а без редовен самоконтрол – няма здрав гръб. Неправилният начин на живот е причина за повече проблеми, отколкото болестите или злополуките. Има много начини да предпазите гърба си при работа в дома или градината и по време на шофиране.

 

Най-често срещаните проблеми с гърба могат да бъдат избегнати или поне облекчени със спазването на някои правила и редовна гимнастика. Който се движи правилно, разтоварва и щади гърба си, е застрахован от тях. Това важи с еднаква сила и в кухнята, и при шофиране.

Стабилността на гръбначния стълб се осигурява от мускулите на гърба, раменния пояс и корема. Ако ги използваме правилно, те поддържат гърба оптимално. Ако ги натоварваме едностранно, равновесието се нарушава. Организмът изпраща предупредителен сигнал – усещаме болка. Тогава вече е крайно време да коригираме стойката на тялото и да си вземем кратка почивка.

За междупрешленните дискове ритмичното редуване на натоварване и почивка е от особено значение. Само така те могат да останат еластични и да запазят своята функция. Целта на тази двуседмична програма е да упражнявате правилната стойка на тялото в ежедневието и да я съхраните и след това. Независимо с какво се занимавате, направете така, че напрежението върху междупрешленните хрущяли да намалее и мускулатурата да се натоварва равномерно.

 

ПРЕДЛАГАМЕ ВИ ДВУСЕДМИЧНА ПРОГРАМА

 

ДВИЖЕНИЕ

  • Не давайте шанс на болките в гърба.
  • Щадите гърба си, докато изпълнявате ежедневните си задачи (навеждане, вдигане на предмети и тежести, гладене, почистване с прахосмукачка).
  • Облекчете гърба си с помощта на правилна стойка при шофиране, пазаруване, при ремонти и работа в градината.

РАЗТОВАРВАНЕ

  • Погрижете се почивката на гърба си вечер и в свободното време.
  • С гръб към стената – така ще направите нещо добро за гръбнака си

Масажът с масажна топка отпуска ефективно мускулите на гърба.

ХРАНЕНЕ

  • Помогнете на гърба си „отвътре“ с богати на витамини ястия, които се приготвят бързо, както и с извънредна порция минерали, увеличаващи костната плътност (здравината на костите).
  • Допълнете хранителния си режим с Омега 3 мастни киселини, като маслото от сьомга. В много наситено количество, тази така важна съставка се съдържа в хранителната добавка Реставит Алфа + Омега. Тя подпомага за подсилване на опорно-двигателния апарат, като заздравява костите, сухожилията, ставите, помага при артрит, болки в кръста и гърба и болки в ставите.

 

Има решение за болките в гърба

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От първия до “Съхранете гръбнака и намалете болките в кръста и гърба

  1. Николай Манолов каза:

    Страдам от болки в кръста и болки в гърба от много години, защото съм шофьор и непрекъснато съм с неправилна стойка на гръбнака. Когато болките станаха нетърпими, реших, че е време да намеря решение и така стигнах до Реставит Алфа и омега, преди пиех само Реставит, но това е нова подобрена формула и съставките в него трайно подобряват състоянието на сухожилията, мускулите и костната система.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *