Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Ходете – само така ще отслабнете качествено и трайно

Може да спестите много пари от фитнес и да икономисате достатъчно време, ако имате желание да тренирате редовно и здравословно

Ако ходите пеша редовно, ще се справите както с излишните килограми, така и с лошото настроение. Хубавото е, че може да ходите почти навсякъде, но за предпочитане е това да става в някой парк или приятна за окото улица, на която няма много движение. Имате нужда само от крачкомер и удобни обувки. Облеклото трябва да е съобразено със сезона.

Там, където сте решили да ходите, е добре да няма много движение, нито пък опасност да срещнете някой познат, за да може да тренирате спокойно. Ходенето в удобен ритъм и без усилие гарантира най-добрите резултати.

Започнете със спокойно и равномерно темпо. Постепенно ускорявайте, като си помагате с ръце (интензивните махове помагат на бързината). Крачете с нарастваща скорост. Когато почувствате, че ходенето ви преминава в бягане, запомнете това състояние.

10 000 крачки е числото, към което се стремят всички любители на фитнес ходенето. Но не бързайте с това натоварване, ако нямате предварителна подготовка. За тези, които са в добра форма, 10000крачки пък може да се окажат недостатъчни. Затова открийте своето вълшебно число, своя дневен минимум. Да го изчислите не е сложно. В продължение на 3 дни, независимо от нивото ви на подготовка, носете със себе си крачкомер. И си записвайте по колко крачки сте направили. След това съберете получените данни и разделете сбора на три. Това е вашето вълшебно число.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *