БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

Как да ограничим количеството на изпития алкохол при алкохолиците?

Последните изследвания показват, че кудзу съдържа съединения, които намаляват консумацията на алкохол

Кудзу или Pueraria lobata се среща в субтропичните области на Япония, Китай и остров Фиджи. Билката няма чак толкова голямо приложение, но с успех се ползва за лечение на алкохолизъм, проблеми с менопаузата при жените, треска, сърдечни проблеми и очни болести.

Екстракт от корена и цветовете на кудзу е бил използван в традиционната китайска медицина като средство за лечение на алкохолизъм и интоксикация още преди едно хилядолетие. Като се има предвид очевидния успех на тази билка като средство за защита от сериозния проблем, не само у нас, но и по целия свят, можем да кажем съвсем спокойно и уверено, че в случаите, в които се налага някаква корекция на количеството поет алкохол, кудзу наистина действа.

Билката предлага един изцяло нов подход за контролиране на алкохолната зависимост. Тя може да бъде включена в лесни и безболезнени методи като хипноза, прием на хранителни добавки и групови терапии.

Кудзу е многогодишно растение, подобно на лоза, родом от Китай. Тя е била използвана в продължение на векове в Източна Азия, както за медицински, така и за кулинарни цели.

Как точно работи билката кудзу предстои да бъде установено. но това може да е свързано както с алкохолния метаболизъм, така и с нагаждане на мозъчните центрове.

Изследванията в областта на ползите от кудзу все още продължават, но в скорошно проучване, направено от д-р Скот Лукас Маклийн е доказано, че участниците, на които е бил даден билков екстракт от кудзу са изпили значително по-малко алкохол.

Хранителната добавка АЛКОГАРД съдържа голямо количество кудзу. Повече можете да прочетете ТУК.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *