ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да ограничим количеството на изпития алкохол при алкохолиците?

Последните изследвания показват, че кудзу съдържа съединения, които намаляват консумацията на алкохол

Кудзу или Pueraria lobata се среща в субтропичните области на Япония, Китай и остров Фиджи. Билката няма чак толкова голямо приложение, но с успех се ползва за лечение на алкохолизъм, проблеми с менопаузата при жените, треска, сърдечни проблеми и очни болести.

Екстракт от корена и цветовете на кудзу е бил използван в традиционната китайска медицина като средство за лечение на алкохолизъм и интоксикация още преди едно хилядолетие. Като се има предвид очевидния успех на тази билка като средство за защита от сериозния проблем, не само у нас, но и по целия свят, можем да кажем съвсем спокойно и уверено, че в случаите, в които се налага някаква корекция на количеството поет алкохол, кудзу наистина действа.

Билката предлага един изцяло нов подход за контролиране на алкохолната зависимост. Тя може да бъде включена в лесни и безболезнени методи като хипноза, прием на хранителни добавки и групови терапии.

Кудзу е многогодишно растение, подобно на лоза, родом от Китай. Тя е била използвана в продължение на векове в Източна Азия, както за медицински, така и за кулинарни цели.

Как точно работи билката кудзу предстои да бъде установено. но това може да е свързано както с алкохолния метаболизъм, така и с нагаждане на мозъчните центрове.

Изследванията в областта на ползите от кудзу все още продължават, но в скорошно проучване, направено от д-р Скот Лукас Маклийн е доказано, че участниците, на които е бил даден билков екстракт от кудзу са изпили значително по-малко алкохол.

Хранителната добавка АЛКОГАРД съдържа голямо количество кудзу. Повече можете да прочетете ТУК.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *