Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Пазят в тайна просто лекарство срещу рака

Това откритие не се харесва обаче от големите фармацевтични компании, въпреки че канадските учени твърдят, че лекарството против рак е много просто.

Новина от такъв ранг не била спомената дори в новините и сякаш умишлено се подминава. Лекарството се  състои в прилагането на елементарна технология с лекарство наречено дихлорацетат, което се прилага при нарушения на обмяната на веществата. За разлика от противораковите препарати, които големите фармацевтични компании създават, които са прекалено скъпи и понякога недостъпни, това лекарство е евтино, не изисква патент и всеки може да го ползва. За него няма известни негативни странични ефекти или дългосрочни последствия. И точно, защото е достъпен и технологията му за използване  е лесна, затова не е интересен на големите компании.

Същността на лечението се изразява в това, че препаратът подтиква клетките да се борят с раковите клетки. Истината е, че големите компании нямат интерес в такова лечение, защото препаратът вече е известен и той не може да бъде патентован, следователно никоя голяма фармацевтична компания не би могла да генерира печалби, така както са патентовали лекарствата за СПИН например. Надеждата на раково болните е, че все пак някой ден ще се появи някоя не толкова голяма и не толкова алчна компания, която да прояви интерес и да направи лекарството достъпно.

Вярата лекува!

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *