Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Коензим Q10 плюс за повече енергия и крепко здраве

Коензим Q 10 предлага единствената адекватна помощ на вашето сърце

 

Може ли да имаме повече енергия? 20-годишните са изпълнени с енергия. На 30-годишна възраст повечето от нас все още имат достатъчно енергия. До 40 ние започваме губим сила, но опитът ни позволява да ползваме разумно нашите енергийни запаси. Все пак до 60-годишна възраст енергийните ни нива са толкова изчерпани, че дори и мъдростта на годините не е достатъчна. Ако не направим нещо за здравето си, то до 80, ние ще сме просто сянка на това, което сме били. И ако стигнем до 100, ще сме развълнувани само от факта, че сме живи.

Има ли начин да задържим силата в телата си? Има, разбира се. Добавките с коензим Q 10 ще дадат на организма ни това, което не можем да си набавим с храната.

Какви са ползите от допълнителен прием на коензим Q 10?

Ефектите са следните:

– Генериране на енергия във всяка клетка, тъкан и орган на тялото

– Профилактика и лечение на широка гама от сърдечно-съдови заболявания, включително застойна сърдечна недостатъчност, ангина пекторис (сърдечна болка), сърдечни аритмии, високо кръвно налягане и атеросклероза

– Профилактика и лечение на рак на гърдата, белия дроб, дебелото черво, простатата, и други видове рак

– Лечение на няколко вида мускулна дистрофия

– Лечение на пародонтоза

– Защита срещу исхемична болест от аварии и хирургични процедури, особено в сърцето

– Защита срещу страничните ефекти на токсичните лекарства

– Защита срещу клетъчното увреждане от свободните радикали

– Забавяне на различни аспекти на процеса на стареене, водещи до удължаване на средната продължителност на живота (при проучвания с животни)

Сега нека погледнем по-отблизо в някои интересни проучвания, които документират изключителни ползи за здравето на коензим Q10.

Коензим Q 10, е необходим компонент за процеса на производство на енергия във всяка клетка на тялото ни. Никое друго вещество не може да замести коензим Q 10, без който енергията не може да се генерира и животът не може да се поддържа!

Използването на коензим Q 10 за предотвратяване и лечение на сърдечно-съдови заболявания е най-старата и най-добре документирана полза за здравето, предоставена от коензим Q 10. Има десетки проучвания, които показват, че коензим Q 10 може да е префект на сърцето срещу щети от намален приток на кръв и електрически смущения. Пациентите с болка в областта на сърцето, сърдечни аритмии, застойна сърдечна недостатъчност, проблеми с клапите на сърцето, хипертония и сърдечни увреждания, причинени от токсични лекарства като адриамицин могат значително да подобрят състоянието си с прием на коензим Q 10. Ето защо добавките с коензим Q са ценен помощник на вашето здраве и дълголетие.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *