Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Женшенът не е само афродизиак

Научете повече за тази полезна билка

Питателна и полезна билка, женшенът е бавнорастящо многогодишно растение с месести корени, което обикновено расте в Северен Китай, Корея и източната част на Сибир. Въпреки че се смята, че е мощен естествен афродизиак и тоник, това растение има и други, много по-важни здравни ползи.

Помага при диабет тип 2: Изследвания на американски лекари са установили, че приемът на женшен може да подобри контрола на кръвната захар

За контрол на теглото: Екстракт от женшен е ефективен срещу затлъстяване и полезен при контрол на теглото. Чай от женшен подтиска качествено апетита.

Стимулант на физическото и психично здраве: Женшенът се смята за добър тоник, който спомага за повишаване на енергийните нива. Той помага на спортистите да усвояват кислорода по-ефективно и регулира обмяната на веществата, което може да увеличи енергийните нива. Употребата на женшен може да помогне на спортистите за понижаване на времето за възстановяване и намаляване на стреса.

Мъжка сексуална функция: Консумирането на чай от женшен може да помогне на мъжете при еректилна дисфункция. Корейският червен женшен отдавна се използва за стимулиране на мъжката сексуална функция. Все пак не забравяйте да обсъдите това с вашия лекар преди да решите да взимате женшен, защото той може да взаимодейства с други лекарства или да предизвика алергични реакции.

Менструални проблеми: Млади жени, които страдат от менструални спазми и неволи могат да вземат женшен Смята се също така, че женшенът може да намали болките в стомаха, свързани с менструацията.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *