ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Събудете се свежи

Добрият сън е най-добрата подготовка за новия ден. Наши­те препоръки ще ви помогнат да се събудите с отпочинал вид.

Спете на гръб

Ако спите по корем или на една и съща страна всяка нощ, може да се образуват постоянни следи по кожата ви. В случай че не ви е удоб­но да лежите по гръб, използвайте сатенена калъфка за възглавницата си – копринената тъкан не образува остри гънки и предпазва лицето ви от подобни следи след сън.

Спете на висока възглавница

Когато главата ви е нависоко – над нивото на сърцето, няма да се задър­жат течности в областта на лицето и ще предотвратите неприятното събуждане с подпухнали торбички под очите. Така че използвайте ня­колко възглавници.

Сложете си овлажнител на въздуха в спалнята

Сухият и горещ въздух изсушава кожата, затова похарчете някой лев за овлажнител в спалнята. Така ще се събуждате със свежо лице и ще спестите от козметика за хидрати­ране на кожата.

Подсигурете си дълбок сън

Използвайте спалнята си само за сън и секс – така ще се настройвате психически за спокойствие и отмора само при вида на леглото си. Избяг­вайте напитки с кофеин и усилени тренировки три часа преди времето ви за лягане. Ограничете алкохола до една чаша, не гледайте телевизия час преди лягане. Спете в тъмна, проветрена и хладна стая.

 

Получавате ли достатъчно сън?

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *