Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Известни личности, страдащи от секс зависимост

Въпреки че Американската психиатрична асоциация все още не е признала сексуалното пристрастяване като официална диагноза (те могат да го наричат ​​хиперсексуално разстройство), най-вероятно сте чували термина. Характеризира се с натрапчиви сексуални мисли и действия. Хора със секс зависимост се предполага, че имат неспособност да контролират сексуалното си поведение, дори когато то е твърде рисковано или вредно.
„Не става дума само за секс, става дума за мания“, казва Робърт Уайс, основател и директор на „Институт за сексуално възстановяване” в Лос Анджелис.

Тези седем знаменитости са преборили секс пристрастяването или има слухове, че имат такъв проблем.

Дейвид Духовни

Духовни е женен за Теа Леони от 1997 г. и има две деца, но това не попречи да се разпространяват слухове за неговите безразборни сексуални контакти. Той отрече слуховете, като казва на сп. Playgirl през 1997 г., – „Аз не съм секс наркоман.“

Въпреки това, през август 2008, Духовни признава за секс зависимостта си и постъпва в клиниката за лечение.

Ерик Бенет

Бенет (R&B певец), станал известен след като се омъжи за Хали Бери. Когато двойката се разделя през 2003 г., тръгват слухове, че Бенет е бил лекуван от секс зависимост.
Въпреки че през 2008 г. той признава, че е преминал през лечение от пристрастяване, но твърди, че никога не е бил пристрастен към секса.

Майкъл Дъглас

Дъглас играе доста сексуални герои в два филма, Първичен инстинкт и Фатално привличане, и е възможно животът да имитира изкуството, защото през 1993 година Дъглас влиза в секс клиника.
Въпреки това, през декември 1994 г., Дъглас казва пред Star-News, че е влязъл в клиника Siera Tucson за прекомерното пиене. Но има сведения, че предбрачния му договор с Катрин Зита-Джоунс има клауза за наказание от 5 милиона долара за всяка изневяра.

Тайгър Уудс

Уудс е най-новия и известен случай за възможно пристрастяване към секса.

Историята за бурните извънбрачни връзки на Тайгър Уудс излезе наяве през ноември 2009 година, след като редица предполагаеми любовници разказали пред медиите за завоеванието си. Тайгър Уудс призна, че през леглото му са минали над 120 жени по време на 5-годишния му брак с манекенката Елин Нордегрен и се подложи на лечение. Също така и публикува извинение на неговия уебсайт: „Аз напълно осъзнавам разочарованието и болката, които изневерите ми са причинили на толкова много хора, най-вече на жена ми и децата ми.“

Кание Уест

Този талантлив и често арогантен рапър-певец и продуцент никога не се появява без дама под ръка. През 2006 г. той казва пред сп. Rolling Stone, че се наслаждава на порнографията, но по-късно каза, че репортерът е преувеличил неговите думи.

Въпреки това, през 2009 г., Уест шокира читателите, като каза пред сп. Details, че страда от секс зависимост. „Хората ме питат много за нагона ми“ казва той. „Мисля, всичко идва от сексуално пристрастяване в наистина ранна възраст.“

Все пак, Уест не е заявявал публично, че поведението му е проблематично или да се е подлагал на лечение за секс зависимост.

Бил Мъри

Бил Мъри (актьор-комик) обикновено стои извън светлината на прожекторите, с изключение на случаите, когато става въпрос за личния му живот. Той е бил женен за Маргарет Кели в продължение на 15 години, докато не се развел заради аферата му с Дженифър Бътлър.

Бътлър и Мъри са били женени в продължение на повече от 10 години, но когато те се развеждат, Бътлър го обвинява в „прелюбодейство, пристрастяване към марихуана и алкохол … сексуална зависимост и редовно изоставяне.“

Мъри не е коментирал обвиненията.

Всеки мъж може да задоволи 15 жени!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *