Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Всеки мъж може да задоволи 15 жени!

Уважаема редакция! Ще споделя с Вас нещо лично, защото ви чувствам като приятели. Живея и работя на село. Средата ми е ограничена и нямам близки хора, с които да разговарям по въпроси от интимен харак­тер. Затова се обръщам към вас. Омъжена съм за вдовец, който е с 20 години по-възрас­тен от мене. Първите пет години от семейния ни живот нямахме проблеми относно сексуалното общуване, но от една година мъжът ми се отдръпна от мен и аз мисля, че е защото не е в състояние да правим секс. Преди това използваше виагра и нещата бяха в ред, но сега… Вярно е, че и болести го налегнаха след като навърши 60 години, но едва ли това е причината да ми обърне гръб.. В никакъв случай не ми изневерява. Причината е някъде другаде, но къде… Преди да се омъжа за него, имах интимни връзки с няколко мъже, но никога не съм била пренебрегвана в лег­лото. Сега съм притеснена, защото съм на 42 години, а втора година вече откак не сме правили секс. Приемам нещата за трагични и не знам какво да правя, помог­нете ми!

X. Т. Я. – Видин

Уважаема госпожо, няма да спорим с вас за това, че потент­ността на мъжа зависи и от възрастта. Поне вие вече сте се убедили в това твърдение. Но се знае също, че причината е не толкова в напредване­то. на годините, колкото в степента на износване на организма. Затова при оценка на здравето и „мъжката сила“ специа­листите все по-често из­ползват понятието „биологична възраст“. Това е истинската степен на остаряване, която се определя чрез тестове. Според андролозите у всеки мъж генетично са заложени огромни сексу­ални възможности.

Те твърдят, че всеки мъж е способен да задово­ли 15 жени! За съжаление, съвременните мъже се отнасят безотговорно към здравето си, сякаш бързат да се износят по- рано. Някои от тях, кога­то станат на 60 години, вече са изразходвали за­ложеното от природата и започват с виаграта. Това най-вероятно се е случило и с вашия съпруг.

 

КАКВО ПРИЧИНЯВА ИМПОТЕНТНОСТТА?

Една от основните причини е нередовният полов живот след 30-годишна възраст. Не по-малко знамение имат инфекциите, предавани по полов път, като уретрит, простатит, везикулит и т.н. На любовната игра на сил­ния пол могат да се отразят зле и исхемичната болест на сърцето, артериалната хипертония, диабетът, аденомът, психоневрологичните и ендокринните заболявания. Понякога лекар­ствата,както и наркотиците, никотинът, ал­кохолът, Стресът и неправилното хранене също могат да попречат на нормалния полов живот. Затова нашите специалисти ви съветват да побързате да си направите консултация с добър специалист. Може причината да се крие в нещо незначително. Ако положите необходимите усилия, проблемите в семейството ще могат да се решат по-бързо.

Сексологът д-р Бостанджиев: На българина му трябва малко, за да покаже най доброто от себе си!

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *