Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Колко e безопасната доза алкохол?

Къде е истината сред противоречивите съвети какво и по колко на ден не е вредно да пием?

През изминалите няколко седмици различни екипи от специалисти излязоха с три различни предложения за препоръчителното безопасно количество алкохол, което човек може да пие на ден, като и трите мнения се различават значително едно от друго. И все пак, каква е истината – полезен ли е алкохолът в определено количество или не? И трябва ли да се въздържаме напълно…

Засега вариращите мнения могат да бъдат обобщени така:

– Пиенето на 2 чаши вино (особено червено) за мъжете и 1 чаша за жените е полезно;

– Не е полезно да пием всеки ден, трябва поне два дни от седмицата да не консумираме алкохол;

– Последното откритие е, че пиенето на 2 и повече големи чаши алкохол на ден увеличава тройно риска от рак на устната кухина.

Кого да слушаме? Без съмнение да разберем каква точно е истината е сложно. Както са установили и изследователите от Центъра по зависимости и психическо здраве в САЩ. След като обобщили данните от 44 изследвания, те установили още повече противоречия. Като например, че една чаша алкохол на ден повишава риска от рак на гърдата и все пак същото количество ни помага да живеем по-дълго.

Употребата на алкохол се превръща от полза в риск, ако пием по повече от едно питие на ден, твърдят все пак учените, и здравните ползи от дори умерената консумация могат да изчезнат, ако дори само веднъж прекалим с количеството (за прекаляване се имат предвид пет или повече питиета на денонощие при мъжете и четири или повече при жените).

Ако вземем предвид всичко това, най-разумно като че ли е да пием по едно питие – според разбирането на учените това е до 100 г концентрат или алкохолния еквивалент при по-слабите питиета – веднъж на 2-3 дни.

Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/.

 

 

 

Лъжите на пиещите мъже

 

 

Ако мислите, че имате проблем с алкохола или познавате някой, който има. Ние можем да ви помогнем! С новата хранителна добавка КУДЗУ КОРЕН можете да спрете злоупотребата с алкохола и цигарите? Научете повече тук!

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *