Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

НОВОТО КАФЕ ЗА ОТСЛАБВАНЕ ВИТАГОЛД С НОВА АМЕРИКАНСКА ФОРМУЛА, С НОВ ОТЛИЧЕН ВКУС И ОЩЕ ПО-МОЩЕН ЕФЕКТ, ДО 5 КИЛОГРАМА НА МЕСЕЦ

Една легенда се завръща…

Новото кафе Витаголд /VITAGOLD/ прави отслабването още по-лесно. То е разработено в сътрудничество на швейцарска лаборатория, известна с изследванията си в сферата на диетологията и водеща американска биотехнологична компания. Тя е производител на нов клас кафета и продукти за отслабване, които са одобрени от Американската агенция за контрол на храните и лекарствата (FDA). Тяхната премиера в България предстои в близките седмици.

Съставките в новото кафе Витаголд съдействат за така наречения в диетологията 3D ефект. При него активните съставки работят в три различни направления:

1. Намаляват апетита, създават чувството за ситост и подтискат усещането за глад – апетитсупресор;

2. Засилват процесите на разграждане и изгаряне на мазнините в клетките – термоефект;

3. Очистват организма от натрупаните в процесите на метаболизма токсини и ненужни вещества – детокс ефект.

Освен загуба на излишно тегло, основните съставки в кафето имат анти-ейдж /подмладяващ/ ефект, пречистват червата и имат положителен ефект при хора с кожни проблеми като акне и др.

Новото кафе ВИТАГОЛД спечели и одобрението на БЪЛГАРСКАТА АСОЦИАЦИЯ ЗА ЗДРАВОСЛОВЕН ЖИВОТ в конкуренция с над 200 други предложения.

 

Новото кафе Витаголд допринася за:

• Лесното изгаряне на натрупаните мазнини около корема, талията, бедрата и задните части;

• Цялостното решаване на проблемите със затлъстяването и целулита;

• Стопяване на натрупаните килограми след раждане;

• За запазване на оптималното тегло и за поддържане на добрата форма;

• Анти-ейдж и антиоксидантен ефект.

 

Американското кафе, по формулата на която е направено Витаголд е най-продаваният продукт за отслабване в САЩ, Австралия и още 40 държави.

 

Новото кафе Витаголд е бленд от най-ефективните съставки за отслабване, които са известни на науката: екстракт от кафе, екстракт от горчив портокал, L – карнитин, Ниацин, екстракт от люта чушка, екстракт от Гарсиния Камбоджа, тривалентен хром пиколинат, екстракт от зелен чай, екстракт от Алое вера, екстракт от какао.

 

В България то се предлага на много изгодна цена, като една опаковка стига за 15 дни. За хората, които не обичат кафе или нямат време, продуктът се предлага и под формата на капсули със същата търговска марка.

 

Време е за новото кафе Витаголд, не се колебайте – отслабвайте с Витаголд!

 

Търсете в аптеките без рецепта!

Биологично активни хранителни добавки от природата!

За информация: 0886 73 63 63, www.vitagold.bg

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 4 до “НОВОТО КАФЕ ЗА ОТСЛАБВАНЕ ВИТАГОЛД С НОВА АМЕРИКАНСКА ФОРМУЛА, С НОВ ОТЛИЧЕН ВКУС И ОЩЕ ПО-МОЩЕН ЕФЕКТ, ДО 5 КИЛОГРАМА НА МЕСЕЦ

  1. Велина каза:

    Страхотно е това новото кафе за отслабване Витаголд. Чак не ми се повярва, когато го опитах, че хем е хубаво на вкус, хем успях да сваля 3 кг. за последната една седмица.

  2. Петя Иванова каза:

    Харесвам кафето Витаголд още откакто Камелия и Драго чая го рекламираха и тогава имах супер ефект и успях да сваля 10 кг. за 2 месеца. Наското видях в аптеките, че има ново кафе Витаголд Слим – пробвах го и какво да ви кажа, класиката си е класика, хем кафето е хубаво, хем сваляш килограми.

  3. Мирела. каза:

    Тук прочетох за новато кафе Витаголд слим и реших да го пробвам. Много е добро и наистина убива апетита!

  4. Саша каза:

    От 4 дни ползвам новия Витаголд и съм свалила 1,5 килограме. Мисля, че ефекта идва от това, че намалява апетита. Освен това е много добро на вкус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *