Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Моля, кажете ми метод за бързо отслабване!

Здравейте, много искам да отслабна! Въз­можно ли е до около 10 юли да сваля 10 кг и около 15 см от ханша? Вие сте последната ми надежда, защото наистина имам спешен случай. Тежа 60 кг й съм 170 см, ханш – 98, та­лия -75. Искам да постигна 60 см талия и около 80 ханш. Ще ви бъда много благодар­на, ако ми помогнете.

Анелия Кръстева – Сливен

При ръст от 170 см, теглото от около 60 килограма , е нормално и здравословно! Не ви препоръчваме да сваляте 10 килограма за такъв кратък период от време. Добре е да се ограничите в отслабването най-много с 3 килограма. Понижаване на теглото под 55 килограма а няма да е здравословно за вас. Храненето ви трябва да е балансирано, като се намалят до минимум мазнините в храната. Добре е да се редува ден с нормално хранене с ден на плодова диета. Увеличете приемането на минерална вода от различни марки на 2 литра дневно при спокоен режим и на около 4 литра при бягане. Относно мерките – за да се намалят обиколките, е препоръчително да се бяга по около 3-5 км дневно. Може да се използва и бягаща пътечка. Започнете с леко бягане. Следете пулса – по време на бягането трябва да варира от 120 до 150 удара в минута. Започнете с бягане от 400-600 метра. След това разстояние измерете пулса веднага след бягането и 3 минути след него. Ако пулсът след 3 минути е около 90-100 удара, може да увеличите на 800 метра при бягането на следващия ден и т.н. Добре е бягането да се редува през ден със сауна. Вибромасажът е препоръчителен. Добре е да се включат и упражнения за коремна преса.

 

Упражнения за бързо отслабване:

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Моля, кажете ми метод за бързо отслабване!

  1. katerina каза:

    Tova sa pulni gluposti ,che spored rusta ti nqmash nujda,shtom ti ne se chuvstvash dobre i mislish che imash nujda znachi e taka,preporuchvam ti LIPOVON ,probvala sum mnogo neshta ,prosto spira da ti se qde i piessh po 2-3 l voda ako mojesh ti4ai i sus sigurnost 6te svalish pone ot 5-7 kg za pove4e ot teb zavisi :)))

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *