Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Да заменя ли предписаното лекарство от европейски доктор, с това на доктор от китайската медицина?

Китайската медицина е добра за профилакти­ка, при вяло протичащи хронични заболявания, за възстановяване. В никакъв случай не замествайте с нея изследванията и лече­нието, предписани ви от наш европейски доктор.

Ако китайският ле­чител дойде във вашия град за две седмици, е безсмислено да ходите при него. За да се усети ефектът, той трябва да бъде близо месец-два най- малко при вас.

Най-разумното е да отидете да се лекува­те в Китай. За целта използвайте интернет, за да се свържете с во­дещи университети и; научни центрове, където? да помолите да ви посъ­ветват какъв лекар да потърсите. Всички научни центрове са интегрирани с народната медицина.

В китайската медици­на има няколко школи и на­правления. Един истински лекар не може да твърди: „Аз се обучих на медицина от хенанската школа“, например.

Не вярвайте на тези, които обещават да изле­куват всички и всичко и ру­гаят западната медици­на, както и на тези, които са ви лекували преди.

Не вярвайте на „цели- тели“, които обещават да ви излекуват за 3-4 сеанса или с една опаковка таблетки. Китайската медицина работи бавно.

Докторът трябва да използва всички 4 нива по­ред, започвайки от цигун, масаж, мануална терапия и иглотерапия.

Ако сте скептик и не вярвате особено в източ­ната медицина, по-добре не харчете пари напразно. Това не са антибиотици, нито обезболяващи пре­парати, които – вярваш или не, вършат своята работа.

 

На какво залагат източните лечители?

 

Споделено с Камелия – Китайска медицина – част 3

 

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *