Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3-те причини, поради които партньорите се разминават в леглото

Ето защо най-често двойката не успява да си достави удоволствие в еднаква степен!

Ето кои са 3 от водещите причини, поради които една хетеросексуална двойка не успява да получи удоволствие в еднаква степен от сексуалния акт и за драмата партньори:

–          полови различия – ако за мъжа често предпочитан е бързият сексуален акт без много предистория и без много заигравка, то за жената това не е предпочитаният вариант. Ако той иска просто да разпусне и да се отърси от напрежението, а тя иска да бъде обичана продължително и страстно, то без съмнение единият ще остане неудовлетворен от сексуалните занимания помежду им;

–          приоритетите – ако единият от партньорите държи на секса просто като физиология, а другият иска вложени да бъдат чувства, емоции, усещания, то определено пак нещата няма да се получат, ако не бъдат направени взаимни компромиси;

–          времето – може би основната причина, поради която нещата не се получават, е липсата на опит. Тук от значение е както опитът в секса по принцип, така и опитът, пряко свързан с другия партньор. За да успеят двама души да си доставят взаимно удоволствие, те трябва да опознаят телата си взаимно, да се научат какво им доставя удоволствие и едва след това да очакват върхово представяне, носещо удовлетворение и за двамата.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *