Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

2-те верни крачки към плоския корем

Ето какво трябва да направите, за да постигнете плосък корем!

Коремните преси се смятат за единственото упражнение, което гарантира постигането на плосък корем от раз. Да, обаче, за постигането на така желаните плоски коремчета има и други тайни и тънкости.

Ето кои са 2-те основни упражнения или иначе казано 2-те верни крачки към постигането на така мечтаната цел:

Колело от стоеж – за целта е необходимо да застанете със събрани крака. Леко сгъвате лявото коляно, а ръцете поставяте зад главата с разперени лакти. От тази позиция правите опит да достигнете с десния лакът повдигнатото ляво коляно, тялото леко се навежда. След напъна се връщате в изходна позиция и повтаряте упражнението, но в другата посока. Страните се редуват, като е необходимо да направите по около 15 повторения на страна. За максимални резултати е добре сериите да са поне 3;

Странично повдигане на коляно – отново се застава със събрани крака, като пръстите се поставят зад главата. Вдига се и завърта лявото коляно до позиция, в която бедрото да бъде почти успоредно на пода. От тази позиция се прави наклон на страни, като се доближава десният лакът до дясното коляно. Задържа се за кратко и се връща в изходно положение. Правят се поне 15 движения, след което се сменя страната. Изпълняват се поне по 3 серии по 3 пъти в седмицата за постигане на плосък корем.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *