Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Какъв шампоан ви трябва, за да спрете косопада?

Може би най-известният метод за справяне с косопада е използването на шампоан против косопад. Причината да е толкова популярен този метод е, че всъщност дори и най-скъпите шампоани излизат по – евтино от медикаментозно лечение, а също така се оказва, че при по-голямата част от тях, наистина има добри резултати и то скоро след употребата им.

Все пак нещата са субективни. Не може да се каже точно, че за определена група хора е полезен този вид шампоан. Ако при един човек шампоанът даде резултат само седмица след използването му, при друг този резултат може да е съвсем минимален или дори никакъв. Затова хората индивидуално трябва да проверят кой е за тях, и да пробват докато намерят желания ефект.

За да се ориентирате в това, дали сте попаднали на добър шампоан за косопад, трябва да се обърне внимание какво е неговото съдържание. На първо място, в него трябва да има минерали, за ефективна борба с косопада. Трябва да съдържа аминокиселини, като например метионин, цистин и др. Те са толкова важни, поради факта, че са градивен елемент на белтъците, а фоликулите на косъмчетата имат нужда от белтъчини за своя растеж. Още една много важна съставка са въглеродните мастни киселини, тяхната роля е да стимулират растежа. Азотните съединения в този вид шампоани спомагат за по-бързото усвояване на гореспоменатите съставки чрез подпомагане циркулацията на скалпа.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *