Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Вижте как лесно можете да „изчистите” тялото си от мазнините!

Специална диета обещава изчистване на мазнините!

„Изчисти мазнините” е една от диетите, която се радва на особена популярност в последно време. Тя е дело на прочутия диетолог д-р Иън Смит, който се ползва с доверието на много популярни личности в битката им с излишните килограми.

Важно е да се отбележим, че въпросният хранителен режим не дава бързи резултати в посока намаляване на телесното тегло, а предоставя технология, чрез която ще можете  да очистите тялото си от мазнините и да запазите постигнатите резултати.

Самата програма за хранене се спазва 90 дни, като тези 90 дни са разделени на 4 фази.

През първата фаза, която е с продължителност от 9 дни, тялото се прочиства от токсините с вода и много воля. Отслабващите трябва да ядат поне 4-5 пъти на ден, като това е задължително, а не препоръчително. Позволените храни са плодове и зеленчуци (без картофи и авокадо), пилешки гърди и бобови растения. В ограничени количества могат да се консумират кафяв ориз, нискомаслено мляко, овесени ядки и яйчни белтъци.

През втората фаза, която трае 3 седмици, се цели да се задържат постигнатите ползотворни навици. Тук се ядат в ограничени количества авокадо, морски дарове, крехко месо, сирене, пълнозърнести продукти, масло, кафе, плодови сокове.

Третата фаза, която се спазва 4 седмици, комбинира положителните страни на първите 2, като в менюто на отслабващите се включват повече храни. Яде се често, но в по-малки от обикновеното порции.

Четвъртата фаза е финална. Тя трае неограничено време, като включва всички храни дотук, но още бира, вино, пица и картофи.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *