Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Обърнете внимание на интимната миризма! Важно е!

Промяната в миризмата на тялото издава инфекция!

По правило, когато настъпи промяна в миризмата, която тялото отделя, това трябва да се разглежда като индикация за протичането на инфекция.
В този контекст и промяната на интимната миризма трябва да се възприеме като първи признак на това, че е настъпило неравновесие на тялото отвътре. Все пак не бива натуралната миризма на влагалището да се бърка със симптом на здравословен проблем, тъй като тя е естествен продукт, резултат от процесите, които протичат в женското тяло.
В повечето случаи, промяната на интимната миризма на жената се дължи на повишение на количеството на бактериите. Това е първата индикация за наличието на инфекция и е особено важно да й се обърне внимание, тъй като последиците от нелекувана инфекция могат да бъдат тежки.
Друга причина за появата на интимна миризма, различна от натуралната, е тампон, престоял във влагалището за по-дълго време от препоръчителното.
Миризма може и да се появи и без видимо неразположение. Често тя се дължи на промяна в киселинността на влагалището, предизвикана от спазването на диета, от стрес или употребата на специфични продукти, като интимни ароматизатори, лубриканти.
Някои храни също могат да предизвикат промяна в интимната миризма, като в това число влизат лютото, соевият сос. Никотинът и алкохолът също са в състояние да доведат промяна.
Носенето на неподходящо бельо също не бива да се пренебрегва.
Независимо от това каква е причината обаче, добре е да се подложите на преглед, който да потвърди, че няма повод за притеснение.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *