БОДИЛАКС – хранителна добавка срещу запек и излишни килограми

За здравето на родителите ви: Всяко падане е рисково!

Ако при падането човекът си е ударил главата, това невинаги се съпровожда със загуба на съзнание. А на краткотрайната загуба на съзнание човек просто не обръща внимание и продължава да се занимава с обичайните неща.

Такива травми са опасни и с това, че хем атомът в мозъчната обвивка се развива постепенно. Кръвта от увредените кръвоносни съдове е способна да се събира в продължение на 2 до 5 дни. Човекът се чувства потиснат и сънлив. Всичко това може да приключи с оток на мозъка и дори със смърт. Дори и да се чувства добре вашият роднина, следва да изострите вниманието си и да вземете мерки.

При травма на главата непременно се обърнете към специалист.

За да предотвратите всичко това, оборудвайте банята си със специални приспособления, които осигуряват надеждна опора във всяко едно положение.

ВНИМАНИЕ!

Няколко думи за профилактиката на тези падания. Най-опасното място, където Възрастният човек получава травми, е банята или по-точно – ваната. 85 на сто от хората над 50 получават травма именно във ваната. В банята всичко е влажно и те много лесно могат да се подхлъзнат и да получат травма на главата, т.е. вътречерепен хематом. А също и на крайниците – счупване на ръката, или на шийката на бедрото.

Зимата е най-опасния сезон за възрастните хора, когато хората масово се пребиват на леда.

За здравето на родителите ви: те се нуждаят от повече разбиране!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *