Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тютюнопушенето причинява киселини в стомаха

Киселините са чувство за парене в гърдите, точно зад гръдната кост. Болката от киселините в стомаха е по-лоша, когато човек е легнал или е надвесен напред. Ако получавате киселини от време навреме това не е причина за тревога. Повечето хора могат да управляват сами появата на киселините като променят начина си на живот. Киселините в стомаха, които се появяват по-често в ежедневието ви вече са причина за тревога и изискват лекарска намеса.
Симптомите на киселините в стомаха, включват:
• Пареща болка в гърдите, която обикновено се появява след хранене или през ноща.
• Болката се влошава, когато сте легнал или надвесен напред.
Трябва да посетите лекар, ако: киселините се появяват два пъти и повече седмично, симптомите не изчезват въпреки употребата на лекарства, имате затруднение с преглъщането на храната. Има храни и напитки, които предизвикват киселините в стомаха и ако ги избягвате може да предотвратите появата на киселини. Такива храни и напитки са: алкохол, черен пипер, шоколад, кафе, мазна храна, пържени храни, горчица, лук, портокалов сок, мента, безалкохолни напитки, доматен сос, оцет.
Може да облекчите киселините в стомаха, като направите някои малки промени в ежедневието си като например:
• Старайте се да поддържате здравословното си тегло. Излишните килограми може да окажат натиск върху стомаха ви и това да предизвиква киселини.
• Избягвайте да носите плътно прилепнали дрехи. Дрехите, които прилепват плътно около кръста оказват натиск върху корема и това може да е причина за появата на киселини.
• Старайте се да избягвате храни и напитки, които може да предизвикат киселини.
• Яжте малки порции. Не преяждайте.
• Не си лягайте веднага след хранене изчакайте да се минат час, два.
• Не пушете. Тютюнопушенето намалява способността на долния езофагеален сфинктер да функционира правилно и това води до появата на киселини.

Днес има много продукти против тютюнопушене, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на цигарите! Хранителната добавка Кудзу Корен, която се предлага в България е продукт на американската фирма „SWANSON” и е одобрена от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/. Тя е доказан лидер като продукт за спиране на цигарите!

 

Все още ли искате да пушите? СПРЕТЕ ЦИГАРИТЕ С КУДЗУ КОРЕН – най-доброто средство в света против тютюнопушене!

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *