Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Кръвната група има връзка с развитието на рака!

Бъдещето…

Изследователи са се опитвали да измислят заместители на кръв. Много се работи върху създаване­то на изкуствена кръв. Засега няма индикации за такова изобретение. В последно време се работи доста върху трансплантацията на кос­тен мозък. Цели се да се постигне пълноценно кръвотворене.

Японците измислиха транспор­тьор на кислорода. Той изпълнява своята функция – това, което се вкарва, кислородотранспортно, по-скоро да го наречем един раз­твор, има еднократна функция. Влиза, предава си кислорода и из­лиза! Еритроцитът е жив! Той има живот 21 дни. От кръводарителя

се взимат от всички негови видове еритроцити. Там има съв­сем млади, които в руслото на болния ще живеят 20 дни! Те се развиват и работят цели 20 дни! Освен това те стимулират производството на негови еритроцити. Между тези еритро­цити има стем клетки. Прихващат се като костно-мозъчни трансплантатори. Те са малко в общата кръв, но съществуват и подпомагат функцията на самия организъм!

Страхът от рака е неоснователен!

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *