Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Бялото течение се лекува с тези 3 домашни рецепти

Ако възнамерявате да лекувате бялото течение в домашни условия, представяме ви 3 подходящи за целта рецепти.

При наличието на бяло течение най-добре е да се консултирате със специалист, който да ви предложи подходящото за вас лечение. Много дами обаче предпочитат да проведат терапията в домашни условия и то не с традиционни средства за лечение, а доверявайки се на народната медицина. Именно за такива случаи предлагаме ви 3 изпитани домашни рецепти. Важно е обаче да обърнете внимание, че те са приложимо само в случаите, когато възпалението не е сериозно.
Ето ги и тях:
–    лечение на бяло течение с невен – за тази процедура са необходими листа от пресен невен, който се накисват в половин литър зехтин. Поставят се в стъклен съд и се оставят за около седмица на слънчево място. След като времето изтече по 2 супени лъжици от течността се добавят към водата, използвана за измиване на интимната зона;
–    лечение на бяло течение с чесън – чесънът може да се окаже идеалният лек при бяло течение, но важно е да се определи каква е причината за неразположението. В зависимост от това, чесънът може да се използва като свещичка. Една скилидка от него се счуква и се обвива в марля. Към така приготвената свещичка се добавя конец за по-лесно извеждане от влагалището. След поставянето на чесъна се оставя да действа около час;
    лечение на бяло течение с ябълков оцет – за целта ябълковият оцет се използва под формата на промивки. Важно е той да се разреди предварително с вода, като се препоръчва рецептата да се прилага в случаите, когато възпалението е предизвикано от външни замърсители.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Бялото течение се лекува с тези 3 домашни рецепти

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *