Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

3 здравословни неразположения, които забраняват секса

Важно е – сексът носи удоволствие, но не бива да застрашава здравето. Затова ако при вас или при партньора ви налице е някое от изброените по-долу здравословни състояния, по-добре е да оставите секса за по-късен етап.

Здравето трябва да бъде поставено на една позиция преди секса, независимо от това колко страстно се желаете с партньора. Поради това погледнете тези 3 характерни здравословния състояния и преустановете интимните занимания, ако установите наличието на някое от тях:
–    урологична инфекция – мнозина пренебрегват уроинфекцията и продължават да правят секс през времето, през което се лекуват. Въпреки че не е налице категорична забрана да се преустановят сексуалните контакти, актът сам по себе си може да се превърне в причина за влошаване на състоянието, тъй като инфекцията може да се разпространи;
–    настинкагрипът или настинката също е добре да се възприемат като здравословни състояния, до излекуването от които по-добре е да не се практикува секс. Най-голяма е опасността по време на секс заразата да се предаде и на другия партньор;
–    гъбички – ако единият партньор има гъбички, то много вероятно е и другият да се е заразил, преди още състоянието да бъде диагностицирано. Въпреки това, добре е да не се практикува секс до излекуването и на двамата партньори, тъй като по време и след акт неприятните усещания като парене, сърбеж се усилват.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *