Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Надебелява се и от нервност

Смята се, че нервозните, гневливите, скандалджиите са слаби, защото „отвътре се ядат“. Нищо подобно.

Връзката между нервността, надебеляването и диабета е хормонална, твърдят учените. Психичното напрежение стимулира хипофизата и тя подтиква надбъбреците да изсипват в кръвта адреналин – хормона на гнева и скандалите. Той обаче предизвиква повишено отделяне на инсулин от панкреаса. Захарта в кръвта се изчерпва. Това създава постоянно чувство за глад. Кавгаджията започва да се храни по всяко време и теглото му неумолимо се увеличава.

Връзката на нервозността с диабета е, че изтощава панкреасът, появява се диабет, който се развива с течение на годините. И толкова по-бързо, колкото по избухлив и нервен е пациентът.

Така че кавгаджиите получават като добавка две увреждания – затлъстяване и диабет.

Из „Здр. в. за пенсионера“

Ако се чудите как да се отървете от излишните килограми – НИЕ ЗНАЕМ КАК!

На българския пазар вече се предлага отслабващ продукт от ново поколение – FAT BURNER (ФЕТ БЪРНЪР), който събира 3 ОТСЛАБВАЩИ ПРОДУКТИ В 1 и едновременно изгаря мазнините, детоксикира и изхвърля излишните течности и потиска апетита. Поръчайте тук

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *