Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Знаете ли, че чаша вино има толкова калории, колкото парче торта!

Знаете ли, че чаша вино има същите калории като парче торта? Има много хора по света, които не знаят този факт. Виното, бирата, спиртните напитки са направени чрез дестилацията и ферментация на природни нишесте и захар. Високото съдържание на захар означава, че алкохолът съдържа седем калории на грам, почти толкова, колкото чиста мазнина.

Калориите от алкохола са „празни калории” те нямат хранителна стойност. Повечето алкохолни напитки съдържат следи от витамини и минерали, но те са много малко и по никакъв начин не могат да бъдат полезни за организма ни. Не само калориите са проблем за нормалното ни тегло. Употребата на алкохол намалява количеството на мазнини в тялото, които то изгаря за енергия. В нашите тела може да се съхраняват витамини, протеини, хранителни вещества и мазнини, но не може да се съхранява алкохол. Наред с пиенето на алкохол се увеличава и потребността да консумирате повече храна. Един на всеки трима души казва, че когато пие яде и повече храна. Има и такива, които на сутринта поради махмурлука също започват деня с голямо количество храна за закуска.

Полезното количество алкохол за мъжете е една и половина бира на ден например, а за жените половин бира на ден. Ако се постараете да не пиете всеки ден ще можете да избегнете покачването на ненужни килограми. Избягването на алкохола може не само да ви избави от ненужните килограми, но и да ви помогне да живеете по-здравословно и да предотвратите появата на различни заболявания, които може да причини ежедневната употреба на алкохол.

Днес има много продукти против алкохолизъм, но са малко тези, които наистина дават резултат в битката за спиране на алкохола и цигарите! Кудзу корен се очертава като супер ефективен и доказан продукт за лечение на алкохолизъм.

 

Искате ли да спрете злоупотребата с алкохола и цигарите? Това вече е възможно с Кудзу корен!

Поръчайте от ТУК или се обадете на телефони 0876 766 800 и 02 / 822 03 12!

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *