ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

3 отслабващи продукти в 1! Фет Бърнър – oтслабването вече е възможно!

Нова дума в диетологията!

Омръзнаха ли ви продуктите, които засилват метаболизма, но събуждат вълчи апетит? Или пък тези, които потискат апетита, но въпреки това не отслабвате? Само сега имате решение на всички тези проблеми едновременно! Само сега можете да закупите

Американският Фет Бърнър на “Swanson”, който събира 

3 ОТСЛАБВАЩИ ПРОДУКТИ В 1

Одобрен от Американската агенция по храните и лекарствата /FDA/!

Не пропускайте възможността да получите отслабващ продукт, който наистина действа и е напълно безвреден!

Този американски продукт е от ново поколение в съвременната отслабваща индустрия и замества едновременно 3 отслабващи добавки – за изгаряне на мазнините, за детоксикация и изхвърляне на излишните течности и за потискане на апетита. Сега в една таблетка е събрано всичко, което според съвременната наука е нужно, за да се отслабне без да последва обичайния йо-йо ефект.

Различни проучвания показват, че Фет Бърнър, на водещата американска фармацевтична компания „Swanson”, се e ползвал с най-голямо доверие през последната година при хората, които посещават фитнес залите или активно работят за намаляване на теглото си. Той помага за месец да се свалят между 2 и 6 килограма.

Комбинацията от активните съставки в американската добавка Фет Бърнър е уникална и е създадена специално, за да работи едновременно в три различни направления, като подпомага още за:

  • изгаряне на излишните калории;
  • детоксикира и изхвърля отпадните течности  и продукти;
  • потиска апетита;
  • намалява риска от инфаркт и диабет;
  • спомага за възстановяването на кожата, ноктите и косата;
  • стимулира мускулния тонус.

Фет Бърнър постига мощното си отслабващо действие, благодарение на едни от най-ефикасните и модерни лечебни съставки, за които се е говорило през последните години в науката. Те са пречистени и са концентрирани в оптимално съотношение, така че наистина работят, за да отслабнете трайно.

В добавката са вложени цели 11 активни съставки:

Екстракт от Гарсиния Камбоджа; Хидроксилимонена киселина; Екстракт от Грейпфрут; Витамин В-6; Хром; Холин; Инозитол; L-метионин; Ябълков оцет на прах; Лецитин; Таурин.

Всяка опаковка има 60 таблетки, които стигат за курс от 1 месец. Не е маловажен факта, че хранителната добавка е произведена от световен лидер, което е гаранция за нейното качество и ефективност.

СПЕСТЕТЕ ПАРИ!

Цената на 1 опаковка Фет Бърнър е 36 лв., доставката се заплаща допълнително. При поръчка на 2 опаковки вие получавате БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и така спестявате между 8 – 10 лв., в зависимост от населеното място, като заплащате единствено стойността на двата продукта.

Това е един от най-лесните начини за бързо и ефективно справяне с излишните килограми, без странични ефекти!

Хранителната добавка Фет Бърнър (Fat Burner) е сертифицирана по всички международни и европейски стандарти и е официално регистрирана в Областната дирекция по безопасност на храните, гр. София – Рег. Номер в БАБХ, РИОКОЗ София: 5565/28.12.11г.

ПОРЪЧАЙТЕ НА: 0885 49 20 82 и 0877 90 45 79 

или използвайте бутона

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *