Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Златка Димитрова: Имаме златни доктори, спасиха ме от рак!

Пациенти споделят мнението си за водещите специалисти в България.

•    Спазвам всички канони на здравословния живот и пак ме хвана коварната болест

Златка е дългогодишен медицински работник и е известна като жената, която води изключително здрабословен живот. През месец май м.г. обаче беше оперирана в пловдивската болница „Свети Пантелеймон“ от рак на дебелото черво.
–    Сега добре ли си, Златке?
Да, благодарение на доц. д-р Илия Баташки, директор на болницата, и на завеждащ отделението д-р Кормов, които иде боготворя, докато съм жива.
–    Но ти си известна с начина на живот, който водиш и не би трябвало да се разболяваш въобще?
Да, така е. Целият ми живот премина в работа в ХЕИ, в туризъм, зъбарство, събиране на минерали и билки. От 30 години насам всяка сутрин по 15 минути обтривам тялото си с отвара от розмарин, мащерка, липов цвят и малко индрише за аромат. Вечер слагам билките в студена вода, а сутрин прекарвам цялото си тяло с отварата. Ходенето по горите и парковете, събирането на гъби и на билки, ми беше като запазена марка. И изведнъж – рак на дебелото черво! В началото беше голям шок…
–    Как разбра, че имаш рак?
Започнах да отслабвам, без да има причина за това. От 57 килограма станах 46. Направих си изследванията и диагнозата лъсна. На 9 май ми направиха операцията, а след това няколко пъти ходих на контролен преглед. Резултатите ми са отлични. Чрез вашия вестник искам да благодаря на тези хора, които ми върнаха живота.
–    Как живееш сега?
Връщам си стария начин на живот. Тръгвам по туризъм, чакам с нетърпение пролетта, за да отидем със съпруга ми за гъби и билки. Ние сме от хората, които не се спират вкъщи. Съпругът ми е инженер по професия, пенсионер е и се занимава с правене на картини от лечебни минерали. Едната стена на хола ни е цялата в такива картини. Аз му помагам при търсенето на минералите и затова често ходим из Родопите. Но това, което всъщност искам да ви кажа, е, че болестта не ме сломи. Попаднах в ръцете на добри лекари, излекуваха ме. Сега от 47 килограма вече съм станала 54, ходенето не ми тежи, живее ми се…

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *