Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Доц. Д-р Румен Бостанджиев: Не вярвайте на световните специалисти!

Лекари от САЩ и Европа смя­тат, че сексоманията е сериоз­но заболяване наред с наркоманията и алкохолизма. На техните твърдения се противопоставя доц. Д-р Румен Бостанджиев.

Група влиятелни учени от Университета в Минесота още през 2007 г. след дълги експерименти и изследвания заявиха, че е нараснал броят на т.нар. „сексомани“, и официално признаха съществуването на такова психическо нарушение. Уважаеми читатели, за да си направите сами изводите, ви предлагаме две гледни точки – напълно противоположни. Тази на „световните“ учени и на доц. БОСТАНДЖИВ.

Необяснимото жела­ние на човек на вся­ка цена да извърши полов акт е основният симптом на заболяване­то, известно с диагно­зата сексомания. Така коментира изявленията на минесотските учени белоруският психолог-сексолога, кандидат на медицинските науки Валерий Залеский. И обяс­нява, че това са хора с традиционна сексуал­на ориентация, или пък гейове с натрапчиво и безпричинно желание и стремеж да правят секс на всяка цена, каквото и да стане. „Основният симптом на сексомания­та като психологическо разстройство – това е необяснимото желание на пациента да извърши полов акт – твърди В. Залеский. Понякога, об­ръщайки се към мене с по­добни проблеми, самите хора не могат да опишат това, което се случва с тях в момента, когато настъпи часът X“. Заради плътското си удовлетворение сексоманите са готови на всичко. В ежегодния отчет за про­ведените изследвания от Канадския институт по психоневрологични девиации е казано: „Изобретателността на сексоманите граничи с патология. Един от най-раз­пространените случай на проява на сексомания в Канада е регистриран сред хетеросексуални мъже, проникващи в ги­некологичните кабинети преоблечени като лекари, които се опитват да извършат преглед на женски. гениталии“.

„В моята лекарска практика не е имало такива фатални прояви на сексомания – разказва д-р В. Залеский, – обаче е много разпространено използването на различни сексуални играчки, така да се каже, в „извънучебно време: на обществени мес­та, на работа, в киното, в театрите, в ресторан­тите. В повечето случаи от сексомания страдат хора с творчески профе­сии, които „приписват“ необузданото си желание за реализация на плътски­те си потребности върху енергийните изблици, вър­ху емоционалното разто­варване и търсенето на креативни идеи“. Според него най-често хората подобни симптоми се квалифицират като болни с някакви психосексуални разстройства.

Тема с продължение…

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *