Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

11 народни рецепти срещу рак на стомаха

1.    При рак на стомаха корените на майския репей се настъргват на ренде или се ядат пресни по супена лъжица на ден. Пресен настърган корен на репей се сварява с равно количество селско масло като се добави суров жълтък от домашна кокошка. Приема се по супена лъжица на ден. С тази смес се намазват поразените от рака участъци на кожата.
2.    Полезна е отварата от брезова гъба, като късчета от нея се слагат в емайлирана тенджера и се заливат с топла варена вода, която напълно да покрие съдържимото. Запарва се четири или пет часа, след това се наситнява на ренде или се прекарва през месомелачка. Водата, която е останала след запарката се подгрява до 50 градуса и се слага нарязаната на ситно гъба. Оставя се за две денонощия, прецежда се през марля или плътна тъкан и се приема не по малко от три чаши през деня на малки дози. Отварата се използва и при други видове злокачествени образувания.
3.    Помага и следната отвара: десет грама корени от аир, 25 г цветове на репей, 25 г корени на репей, 50 г цветове на полски бодил и 5 г пъпки от черна топола се заливат с литър гореща вода, оставят се за един час и се приемат по чаша три или четири пъти на ден. Една чаена лъжица наситнени корени от аир се заливат с 200 мл студена вода и се оставят за една нощ. На сутринта се прецежда, леко се подгрява и се пие по глътка 30 минути преди ядене и 30 минути след ядене 6 пъти на ден. Лечението добре се допълва и с чай от бял равнец по 200 мл сутрин и вечер.
4.    Супена лъжица от билката змийско мляко се залива с чаша гореща вода и се пие по три пъти на ден по супена лъжица преди ядене или вместо ядене при всякакво раково образувание.
5.    Състоянието на болните се подобрява от чай от прясна коприва: една чаена лъжичка листа от коприва се заливат с 200 мл гореща вода, запарва се и се пие три или четири пъти на ден по една чаша.
6.    Отвара от корени на кисел трън 50 г на 500 мл вода се кипва пет или десет минути. Забавя растежа на туморите.
7.    Три четири листа от алое се разкъсва на малки парчета, слага се в 800 г буркан в хладилник за два дни. Същото количество листа от бегония се накъсват на парчета, заливат се с половин литър гореща вода, съдът се затваря с капачка и се слага на водна баня за 8 часа. След това се излива в буркана с алоето и се добавя 500 мл хубав коняк. Оставя се да престои 21 дни и се пие по една супена лъжица три пъти на ден 30 минути преди ядене. Три месеца се пие две седмици се почива и после се възобновява. Лечението включва три курса.
8.    Раковите образувания се унищожават от смеси, които съдържат сок от алое, репички, растително масло, спирт, във съотношение 1 към 1 към 1 към 1.
9.    При тежки случаи може да помогне омайниче- десетина лъжичка корени на омайниче се заливат с 0, 5 литра водка и се оставят да престоят три дни. В продължение на два месеца се пие по три пъти на ден по супена лъжица преди ядене. После се прави почивка от един месец и се повтаря двумесечния курс на лечение.
10.    50 г корени от черен оман се настъргват, заливат се с 0, 5 литра 95 % спирт и се оставят за една седмица. Пие се по 15 капки в половин чаша мляко или топла вода за половин час преди ядене.
11.    При занемарен рак на стомаха е необходимо да се вземат листа от алое 10 или 12 дни се оставят в хладилник или мазе, след това се наситняват и сокът се изстисква. За 500 мл хубав коняк са необходими две супени лъжици сок от алое. След това се приготвя отвара от листа на пеларгония: три пресни листа от това стайно растение се заливат с три супени лъжици гореща вода чашката се покрива плътно и се слага на водна баня за 8 часа. Отварата се прецежда след това и се прибавя към коняка. Смесва се със сока от алое, сместа се допълва с три капки 5% йодова тинктура, лекарството се приема по супена лъжица пет пъти на ден на гладно сутрин и вечер. След няколко дни могат да възникнат болки, които се съпровождат с кръвоносни отделяния но след две седмици трябва да настъпи подобрение. Ако след две седмици болките не се възобновят значи е започнал оздравителен процес. Но ако болките не престават това означава, че на организма е нужно друго лекарство, народната медицина разполага с много, търсещият ще намери.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *