ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Много е важно двамата партньори да се лекуват едновременно при хламидиоза!

Да, така е, двамата партньори трябва да се изследват и лекуват едновременно. Лечението е комплексно: антибиотици, имуностимулираща противовирусна терапия, а също при необходимост местна терапия (физиологични процедури). Инфекцията се влияе от срив в имунната система.
Възможно е заразяването да е станало преди доста години, но да се прояви едва след отслабване на имунитета. На третия въпрос на читателя мога да отговоря, че урологът го е посъветвал правилно. Ако тестът от изследването е положителен, трябва задължително да се започне лечение. В противен случай опасността от развитие на инфекцията остава. И още едно важно нещо, което не трябва да забравяте. След приключването на лечението задължително трябва да си направите повторно изследване. Ако резултатът отново е положителен, лечението трябва да се повтори до пълно овладяване на инфекцията.
Има няколко начина за диагностика на хламидии – кръвен тест, тест на простатен секрет, уретрален секрет – при мъжете. Най-добре е обаче да се правят едновременно изследване и на антитела (чрез кръвен тест) и на антигени (Чрез изследване на секрет), за да има максимално надежден резултат.
Хламидиозата е трудно лечима инфекция и затова редовно трябва да се наблюдава състоянието на пациента.

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook и станете наш приятел, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *