Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Има ли някакви странични ефекти от магнитотерапия?

Не.

Световната здравна организация излезе с изявление, че статичните магнитни полета (като тези, използвани в магнитотерапия) не представляват рискове за здравето. Няма здравни усложнения, които някога да са били наблюдавани при правилното използване на магнитотерапията.

Някои хора споделят за усещане за топлина, изпотяване, изтръпване, когато те за първи път започват да използват магнитотерапия. Това се дължи на увеличената циркулация на кръвта и е напълно нормално. Това усещане обикновено отшумява в рамките на първите 48 часа на употреба.

Когато магнитите се използват върху области с оток (напр. от травма), някои хора имат леко усещане за „теглене“ или „изливане“, докато излишните течности от мястото намалява и подуването спада.

 

Ако харесвате нашия сайт, харесайте страницата ни във Facebook, за да получавате винаги нова и актуална информация и статии.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *