ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Различното мнение: Препарати за повишаване на имунитета? Това е голям мит!

Тема с продължение…

Това съвсем категорично заявява екс-главният лекар на Кремълската болница Александър Мясников, а сега шеф на клиника, където се лекува бизнес и политическият елит.

„Имуномодулаторите са измама! При това в особено големи размери – твьрди той. Повечето руски медици се самозаблуждават и вярват в силата на имуномодулатори­те. Докато в същото време в Заладна Европа и САЩ вече неведнъж е доказано и при­знато, че ефектът от такива препарати е незначителен, направо незабележим“.

„Имунодефицитьт може да бъде вроден – продължава д-р Мясников, – такива деца често не доживяват до възрастни и умират от инфекции; или това е синдром на придобития имунодефицит – както сега го наричат съкратено СПИН.

Ето това е всичко! Практи­чески няма други заболявания, които да разрушават имунитета. Затова имуномодулаторите прос­то не могат нищо да повишат. Между другото, може и да не знаете, но на болните от СПИН никой не им дава от тези препа­рати. По европейските и амери­канските стандарти лечението на всякаква болест се изгражда из­ключително върху целенасочена борба с вирусите (или с другите причинители)“. По отношение на това, че някои хора веднага се разболяват след едно киха­не, а други остават здрави, той отговаря, че тук не става дума за понижаване :на имунитета, а за временни функционални нарушения – например сме се уморили, или сме се поизнервили, или не спим достатъчно, храним се лошо. Ето затова се влошават защитните сили на организма.

АПРОПО!

И в сезона на грипа, на фона на неговите твърдения, че имуномодулаторите са изключително безполезни, д-р Мясников уверява, че един­ственото, което може реално да подобри ситуацията, това е нещото, което се нарича здравословен начин на живот: физическо натоварване, пра­вилно хранене и редовен сън.

За Lekuva.net – в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *