ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да свалим високата температура с билки?

–          Малина: около една супена лъжица ситно нарязани листа или корени от малина се заливат с една четвърт литра вряща вода, оставя се да престоят 20 минути. Запарката се прецежда и се пие топла като чай.

–          Люляк: половин шепа изсушени цветчета от люляк се заливат с 1 литър вряща вода и се оставят да киснат 1 час. Запарката се прецежда и от нея се пие по една чаена чаша два или три пъти на ден преди ядене.

–          Липа, мед: 3 супени лъжици сушен липов цвят се заливат с една чаена чаша вряща вода, покриват се с капак и се варят 1 минута на водна баня. Отварата се прецежда и се долива вряща вода, така че да се получи една пълна чаена чаша. Добавя се една супена лъжица пчелен мед. Приема се по една чаена чаша 2 или 3 пъти дневно.

–          Подбел, малина, риган: смесват се 40 г листа от подбел, 40 г плодове от малина, 20 г стръкове от риган. Вземат се 2 супени лъжици от ситно надробените билки, заливат се с половин литър вряща вода и се варят 5 минути. Чаят се прецежда и се пие топъл.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Как да свалим високата температура с билки?

  1. Pingback: Истина ли е, че възпалението на белия дроб се причинява от хламидии и микоплазми? | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *