Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Употребата на алкохол, дори и бира, пречи на жените да преценяват мъжете

Последни изследвания показват, че употребата дори и на малко алкохол влияе върху възприятията на жените. При това този ефект се запазва не само когато жената употребява алкохол, но и след това.

Канадски специалисти до­казали, че на жените, които употребяват умерено коли­чество алкохол, им отслабва способността да оценяват привлекателността на мъжете. Затова обаче тези, които не употребяват алкохол въобще, могат без каквото и да е за­труднение на подсъзнателно ниво да определят степента на симетричност на мъжкото лице, а значи – и неговата привлекателност. Учените стигнали до такива изводи благодарение на изследване с участието на 45 жени. Била от­крита и друга закономерност: колкото по-голямо количе­ство алкохол изпива жената, толкова по-трудно преценява качествата на мъжа.

Ще припомним, че преди това беше доказано, че алкохолът се отразява отрицателно на женското здраве въобще. Спиртните напитки могат да предизвикат рак при слабия пол, както и депресия.

За Lekuva.net – в-к „Доктор

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Употребата на алкохол, дори и бира, пречи на жените да преценяват мъжете

  1. Pingback: Някои съвети за силен сън | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *