Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Домашни рецепти за подобряване на зрението

–          Орехи: вечер преди лягане се изяждат ядките на пет или седем ореха. Това предпазва и от образуването на перде.

–          Пирей: една супена лъжица пирей се залива с една чаена чаша вряла вода и се оставя да кисне половин час. Запарката се прецежда и от нея се пие по една супена лъжица три пъти дневно преди хранене.

–          Маточина: две супени лъжици изсушени стръкове от маточина се заливат с една и половина чаени чаши вряла вода. Запарката се оставя да престои 1 час, след което се прецежда. Изпива се на  3 пъти през деня преди ядене.

–          Аир: две чаени лъжички ситно нарязани корени от аир се заливат с една чаена чаша вряла вода, покриват се с капак и се оставят да престоят 2 часа. От прецедената запарка се пие по една четвърт чаена чаша  3 пъти на ден половин час преди ядене.

–          Морков: всеки ден се изяжда по една порция салата от настъргани, пресни моркови без никакви подправки. Или се изпива на гладно по една чаша прясно изцеден сок от моркови.

–          Очанка: две супени лъжици ситно нарязани стръкове от очанка се варят 5 минути в половин литър вода. От прецедената отвара се пие по една винена чаша 4 пъти дневно преди ядене.

–          Черна боровинка: всяка сутрин на гладно се изяждат по 200 г пресни зрели боровинки или се изпива половин чаена чаша прясно изцеден сок от плодовете.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *