Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Домашни рецепти за общо укрепване

–          Бял оман:приготвя се оманово вино като 100 г корени от бял оман се накисват в 1 литър червено вино и сместа често се разклаща. След 7- 8 дни виното се прецежда и от него се пие по 1 кафена чашка преди ядене.

–          Иглика: всеки ден се консумира салата от пресните листа на игликата. Билката се прилага при пролетна умора и недостиг на витамини С и А.

–          Целина: две супени лъжици нарязани корени от целина се заливат с четвърт литра студена вода и се оставят да киснат 2 часа. Течността се прецежда, разделя се на три части и се пие сутрин, обед и вечер преди ядене.

–          Шипка: приготвя се шипково вино, като половин килограм шипки се смесват с половин килограм захар и се заливат с 4- 5 литра вода. Сместа се държи на топло и често се разклаща. След една седмица се прецежда и течността се пие вместо вода.

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *