Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народната медицина помага при пневмония

–          Синапена лапа: равни части счукано синапено семе и брашно се размиват на гъста кашица с хладка вода, в която е добавен малко оцет. Лапата се разстила между сгънато на две парче плат, слага се на гърдите на болния и се оставя да престои 10- 15 минути или докато кожата се зачерви. Ако се използва при деца, лапата се прави с двойно повече брашно, отколкото синапено семе и престоява върху кожата много по кратко време.

–          Джинджифил, индийско орехче, бяла дъвка, карамфил, мед: вземат се 1 чаена лъжичка смлян джинджифил, 1 чаена лъжичка настъргано индийско орехче, 1 чаена лъжичка счукана бяла дъвка и 5- 6 смлени зърна карамфил. Прибавят се към 1 кг чист пчелен мед. Взема се по 1 супена лъжица 2 пъти на ден след ядене, докато сместа свърши. На децата се дава по 1 чаена лъжичка в продължение на 10 дни. Средството се прилага за възстановяване след прекарана пневмония.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Народната медицина помага при пневмония

  1. Pingback: Защо алергичната пневмония е професионално заболяване? | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *