ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Билки, които може да облекчат неприятните киселини в стомаха

–          Дива мащерка: три четири чаени лъжици сушени стръкове на дива мащерка се заливат с 3 чаени чаши кипяща вода и се оставят да престоят 3 или 4 часа. След това сместа се, разделя на 3 части и се пие 3 пъти на ден преди хранене.

–          Картофи: преди всяко ядене се изпива по 1 супена лъжица прясно изцеден сок от картофи. Сокът помага при газове.

–          Пелин, глухарче, камшик, невен, мента, лайка: вземат се по една супена лъжица ситно нарязани пелин, глухарче, камшик, невен, мента и 2 чаени лъжички лайка. Билките се пускат в 3 чаени чаши вряща вода и се варят 3- 5 минути. След като изстине, отварата се прецежда и от нея се пие по 1 винена чаша 15 минути преди ядене и 30 минути след ядене 3 пъти на ден.

–          Липа, ленено семе, сладник, аир, мента, резене: вземат се по 20 цветове от липа, ленено семе, корени на сладник, коренища от аир, листа от мента и плодове от резене. Ситно счуканите билки се смесват. Една супена лъжица от сместа се запарва с четвърт литра вряща вода. На ден се изпиват по 2- 3 чаши от чая.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

От първия до “Билки, които може да облекчат неприятните киселини в стомаха

  1. Pingback: Ментата – полъх свежест за вашето здраве | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *