Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Народната медицина помага при язва

–          Черен оман (зарасличе): приготвя се запарка, като 10 г счукани корени от черен оман се заливат с четвърт литра кипяща вода. След като изстине, запарката се прецежда и се изпива за 1 ден.

–          Бял смил: една супена лъжица ситно нарязани стръкове от бял смил се заливат с четвърт литра кипяща вода. Оставят се да престоят половин час, след което течността се прецежда. Пие се по 1 супена лъжица преди ядене.

–          Аир: приготвя се запарка от 3- 4 стрити корени от аир, залети с четвърт литър вряща вода. Запарката се приема топла половин час преди ядене.

–          Жълт кантарион: една супена лъжица жълт кантарион се залива с 1 литър вряща вода. Прецедената запарка се изпива за 1 денонощие вместо вода. Лечението се прилага в продължение на няколко месеца.

–          Зеле: използва се прясно изцеден сок от бяло зеле. Пие се по половин кафена чашка 2- 3 пъти дневно преди ядене.

–          Две супени лъжици цветове от невен се заливат с 2 чаени чаши кипяща вода. Оставят се да киснат 2 часа, след което запарката се прецежда. Разделя се на три равни части и се пие по 3 пъти на ден преди ядене.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *