ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Излекувайте бъбреците и психиката си

Години наред страдам от болни бъбреци. Миналата година, точно в средата на лятото получих бъбречна криза и стигнах до болницата. Лекуваха ме. състоянието ми се подобри, но сега пак е лято, аз се страхувам два пъти повече, няма да забравя тези ужасни болки. И ви моля да ми посочите някои народни средства или други ефикасни методи за лечение.

Яворка Давидова – Хасково

Уважаема госпожо, ние често публикуваме по­лезни съвети от специалисти и ефикасни народни рецепти от наши читатели. Този път специално за вас подготвихме един малко по-нестандартен отговор.

ИЗКЛЮЧЕТЕ СТРАХА И ЗЛОБАТА ОТ ЖИВОТА СИ И ПРЕСТАНЕТЕ ДА СЕ ВЪЗПРИЕМАТЕ КАТО ЖЕРТВА

Бъбреците са „люлка“ на нашите страхове. Страхът пред бъдещето, вкл. и материалното положение, Нежеланието на човек да живее в този свят – това винаги се отразява на бъбреците.

Те символизират способността на човек да се освобождава от всичко отработено, старо и нену­жно- всичко, което може да отрови живота ни. Точно бъбреците прочистват кръвта от токсини. Затова те боледуват, когато човекът изпитва емоции като критика, осъждане, гняв, злоба, обида, ненавист и силно разочарование, както и чувство за неудачен живот. За да бъдат бъбреците ви здрави, следете мислите ви да бъдат по-чисти, поне опитайте.

Материалът е от в-к „Доктор”

 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *