Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

В горещините…яжте месото заедно със зеленчуците!

Трябва много предпазливо и внимателно да си избирате месото за неделния пикник, за барбекюто. Ако го купувате от пазара, се интересувайте дали е преминало изследване в лаборатория. Иначе съществува висок риск от заразяване с трихинелоза и токсоплазмоза. Токсоплазмозата е особено опасна за бременните жени. Имайте предвид, че придобитата токсоплазмоза най-често протича без симптоми. Между другото, португалски учени предложиха полезна марината за шишчета и кебап. Тя се състои от червено сухо    вино, захар, сол, мащерка и черен пипер. Непременно яжте апетитното препечено месо с много зеленчуци, вкл. и листни – въобще всички те са богати на минерали и сокове. Така е най-полезно и безопасно.

ВНИМАНИЕ!

Месото само по себе си не е в състояние да принуди червата да заработят, затова обаче зеленчуците се справят прекрасно с тази задача. Ето защо препоръчваме много зеленчуци, по-малко месо и способността навреме да спрете. Нали не искате след това да търсите по чантите хапчета?

Материалът е от в-к „Доктор”

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *