ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Защо не трябва да четете кореспонденцията на партньора?

Ако четете кореспонденцията на партньора си, опитайте се да разберете причините за това поведение

партньора
Ровенето в телефона на партньора е проява на слабост и ниско самочувствие

Четенето на чужда кореспонденция, пък била тя и на човека, с когото заспивате и до когото се събуждате, е аларма за това, че трябва да преразгледате поведението и да поработите върху самочувствието си. Дори самото желание да направите нещо подобно е притеснително.

Проверката на телефона на партньора е тема за много шеги, неудобни ситуации във филми и телевизионни предавания, но е релевантна и в реалния живот. Затова, нека разберем, добра идея ли е да четете кореспонденцията на партньора си?

Първо, нека разгледаме причините за едно такова поведение

И ето ги основните:

1. Липса на доверие във връзката

Това често се случва при двойки, при които вече е имало предателство, измама или изневяра на някой от партньорите. Четенето на чужди съобщения означава, че не се доверявате на човека до вас и искате да намерите доказателство за неговата вина в кореспонденцията.

2. Липса на доверие в един от партньорите

Всеки, който чете, се чувства не достатъчно красив, умен, секси, достоен. Такъв човек проверява телефона на партньора си, за да се увери, че всичко е наред и няма да бъде излъган. Или, за да намери доказателства за неговото предателство.

3. Липса на близост между партньорите

Ако в една връзка хората не знаят как да споделят своя опит и да обсъждат проблемите, които са между тях, се натрупват взаимни оплаквания и пропуски. Поради това има желание да се провери кореспонденцията на партньора.

4. Пълен контрол върху живота на другия

Подобно поведение е характерно за жените, които в една връзка играят ролята на майка за съпруга си. Тя иска да знае всичко: къде отива нейният мъж, какво прави, с кого общува и какво казва за нея.

Такова поведение е характерно и за мъжете. Във всеки случай, това е емоционална злоупотреба: единият от партньорите счита другия за своя собственост.

Кореспонденцията на някой друг е лична и нямате право дори да се опитвате да я прочетете, както и да търсите начини да стигнете до нея. На първо място, защото това е неуважение към партньора и личните му граници. Всеки човек трябва да има нещо свое, нещо неприкосновено. Това важи и за личната кореспонденция.

Освен това, чрез едни такива действия вие по никакъв начин не увеличавате доверието във връзката, а напротив, допринасяте за потъпкването на остатъците от нея. Ако нещо ви тревожи, трябва да говорите за това с партньора си, а не да ровите в телефона му.

Ако четете четете чужда кореспонденция, опитайте се да разберете защо го правите

Работете върху самочувствието и начина, по който изграждате отношенията с човека, който обичате. Ако не сте уверени в партньора си, поради факта, че в миналото вече сте имали отрицателен опит в тази връзка, помислете дали наистина имате нужда както от него, така и от допълнителния стрес, който ще се появи в резултат на вашите действия.

Признайте, чели ли сте някога кореспонденцията на партньора си? Каква беше причината за вашето поведение? Смятате ли, че това е приемливо в една връзка?

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *