Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Тибетска рецепта за намаляване на холестерола и подобряване на зрението

Тибетската рецепта за чай „Вечна младост“ е доста лесна и доказано ефективна. Прочиства артериите и се бори с възпаленията в организма. За приготвянето й са необходими по 100 грама от 4 билки

рецепта
Тибетска рецепта с четири билки „Вечна младост“

Една от тайните за запазването на здравето и младостта е открита още през XIV в. пр. н. е. от монасите в Тибет. Тази древна тибетска рецепта стана достъпна за съвременното човечество сравнително наскоро, когато в хода на изучаването на една от монашеските книги бе открит списък на съставките, необходими за приготвянето на чай „Вечна младост“.

Билкова рецепта за подобряване на здравето от тибетските монаси

За да направите чая на тибетските монаси, който те са пиели като превенция срещу някои доста сериозни заболявания, ще е необходимо да си набавите по 100 грама от следните билки:

  • Лайка;
    Жълт кантарион;
    Безсмъртниче;
    Пъпки от бяла бреза.

Можете сами да приготвите билковата смес, като събирате билки през пролетно-летния период. Колкото по-далеч от града и пътните магистрали растат тези билки, толкова по-добре. Ако нямате възможност да си ги наберете сами, може да ги закупите от най-близката аптека.

Разбъркайте старателно билките, като внимавате да не се разпаднат. Съхранявайте ги в чист, добре затворен контейнер.

За да приготвите 1 порция чай, трябва да вземете 1 супена лъжица от билковата смес и да изсипете 500 мл. вряла вода върху нея. Оставете да постои 20-30 минути в затворен съд и прецедете.

Отмерете половината от получената инфузия, добавете към нея щипка куркума, в която сте добавили черен пипер, и изпийте чая бавно и на малки глътки след вечеря, непосредствено преди да си легнете. Промяна на рецептата чрез добавяне на допълнителни компоненти към нея или чрез премахване на нужните билки не се препоръчва. Чаят не се подслажда нито със захар, нито с мед.

Останалото количество чай трябва да се консумира по същия начин сутрин след като леко сте го затоплили. След изпиване на напитката преди сън, не се пие и не се яде нищо, защото действието на билките може да бъде нарушено. Закусвайте най-рано час-два, след като сте изпили сутрешната доза от чая.

По този начин тибетският чай „Вечна младост“ трябва да се консумира всеки ден, докато не се изчерпа количеството, която сте приготвили. Това се случва обикновено след месец, месец и половина.

Тибетската рецепта за подмладяване има комплексен ефект и помага да се подобри състоянието на целия организъм

Но като цяло:

– метаболизмът се подобрява;
– пречистват се кръвоносните съдове, като се освобождават от холестерола и стават по-еластични;
– шлаките се отстраняват;
– зрението се подобрява;
– излишното тегло намалява и състоянието на кожата става видимо по-добро;
– ограничават се възпаленията в организма;
– главоболието и болките в ставите изчезват.

В първите дни от използването на тибетския чай може да има леко влошаване на благосъстоянието, главоболие и слабост, което е сигнал, че прочистването и лечението на организма е започнало. Най-често неприятните усещания преминават след няколко дни, заменени от лекота и повишаване на жизнената енергия. В някои случаи, преди да започнете да приемате чая, може да бъде нужно да прочистите червата. Това се препоръчва най-вече да се прави от хора, които дълго и безуспешно се борят със затлъстяването.

Изглед на опаковката на продукта Генотрон

Източник: www.jvlife.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *