Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Николай: Алкогард ме спаси от алкохолизма

Николай от Враца споделя как Алкогард му е помогнал да пребори алкохолната зависимост

Николай: Вече 3 месец пия Алкогард и не съм близвал алкохол

Здравейте!

Искам искрено да благодаря на екипа на lekuva.net за това, че успях да намеря спасение от порока си благодарение на вашия продукт.

Казвам се Николай и съм на 33 години, от град Враца. В нашия край домашният алкохол е в изобилие и не е нещо необичайно през почивните дни да разпуснеш, пиейки с приятели.

Още от младеж ми бе станало навик да разпускам по този начин през почивните дни, но изобщо не очаквах, че е възможно да прерасне в такъв проблем толкова неусетно. Пиенето ми се услаждаше доста и малко по малко започнах да се отпускам и да излизам за по 2-3 питиета през делничните дни.

Питиетата от 2-3 започнаха да стават по 4-5 и без да се осъзная, влезнах в порочен кръг. Започнах да се прибирам сериозно опиянен, почти всяка вечер.

Казвах си, че не е проблем и мога да откажа да пия когато си поискам, но жестоко грешах. Осъзнах, че проблемът ми е станал наистина сериозен, когато навикът започна да пречи на работата ми. Не е лесно да ставаш рано и да бъдеш работоспособен през деня, когато си се прибрал мъртвопиян в 3 през нощта.

Колегите започнаха да се шегуват с мен, но това беше най-малкият от проблемите ми. Често допусках грешки на работа, някои от които доста сериозни. Един ден шефът ми избухна и каза, че ако продължавам така, скоро може да изгубя и работното си място.

По принцип съм волеви човек и си казах, че спирам пиенето напълно, но колкото и да опитвах, всеки път, щом се свечереше, бях с чашка в ръка. Замислих се сериозно за живота и бъдещето си. Тогава успях да призная сам пред себе си, че наистина имам проблеми с алкохола.

Реших да потърся средство, което да ми помогне в борбата.

Пробвах най-различни начини, съвети от близки, илачи и какво ли не, но ефектът беше незначителен. Ровейки се из интернет, попаднах на хранителната добавка Алкогард. Добавката пристигна и започнах да я пия както е описано. Може да се каже, че я пиех на шега, наистина не мислех, че ще има ефект. За моя изненада обаче, една седмица след като започнах да пия Алкогард, забелязах, че ми се пие значително по-малко. След втората седмица се появи чувство за отвращение при вида на алкохол. Все пак пробвах да пия, но като изпих съсем малко алкохол, получих главоболие.

Вече 3 месеца пия Алкогард и мога да кажа, че не съм близвал концентрат. Препоръчвам го на всеки, който страда от алкохолна зависимост!

Николай, 33 г., гр. Враца

Алкогард - против алкохолизъм
Можете да си помогнете и с АЛКОГАРД – билков продукт №1 против алкохолизъм
Поръчай Алкогард
 

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *