Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Двудневна строга експресна диета от Кейт Мос

Кейт Мос е известен модел от 90-те години на 20-ти век. Англичанката е популярна и днес, макар че отдавна е минала 40-те

Кейт Мос
Кейт Мос

Нейна е фразата, която се превърна в мото на всички момичета, обсебени от отслабването – въпреки всичко и на всяка цена: „Вкусът на едно ястие не може да се сравни с усещането на стройното тяло.“ Името Кейт Мос отдавна е здраво свързано с култа към слабата фигура: този модел успя да превърне собствената си стройна фигура в обект на почитане – от тийнейджърки до холивудски знаменитости.

Да, за тялото си Кейт Мос трябва да благодари и на щедрата природа, която й е дала отличен метаболизъм и крехка фигура. Но в същото време се знае, че още от зората на кариерата си моделът се храни много малко. Тя отрича някога да е страдала от анорексия, но папараците често снимат Кейт, напускайки различни центрове за рехабилитация на хора с това разстройство.

Както и да е, но наскоро Кейт, все още поддържаща своята стройност като запазена марка, придоби малко по-закръглени форми и заприлича на която и да е средностатистическа жена, бореща се с излишните килограми. Макар и на 45 години, бившата приятелка на Джони Деп все още участва във фотосесии и актуални модни дефилета. Затова понякога тя трябва да прибягва до диета, с помощта на която да се отърве от онова, което е излишно.

Особено много Кейт Мос предпочита детокс-диетата, която е измислила сама

Това е много кратък разтоварващ режим, който се основава на зеленчуци, плодове и минерална вода. Тази диета е твърде строга и „гладна“, затова не може да се спазва повече от 2-3 дни. В противен случай можете да навредите на организма, като го лишите от необходимите му витамини и минерали.

Детокс-диета на Кейт Мос

Закуска: ябълка, разбита в блендер с вода.

Втора закуска: ябълка и домат.

Обяд: всяка лека зеленчукова супа, малка порция плодова салата, половин чаша прясно изцеден сок.

Следобедна закуска: портокал, чаша слаб чай и малко захар.

Вечеря: малка порция тиквички, киви.

През деня – минерална вода.

Използвайки детокс-диетата, можете не само да свалите няколко килограма, но и да прочистите тялото от токсин, натрупани например по време на дългите коледни и новогодишни празници.

Трябва да излезете от детокс-диетата много внимателно

Първият ден след приключването ѝ въведете в менюто си само обичайните плодове и зеленчуци, на втория ден – ядки и зърнени храни, на третия – млечни продукти с ниско съдържание на мазнини, четвъртият и петият – пилешко и риба. Препоръчва се да се върнете към обичайната си диета едва на 7-ия ден след детокс-диетата на Кейт Мос.

В допълнение към детокс-диетата, е препоръчително да включите пилатес, стречинг и танци, както и навикът да се изкачвате по стълби. Това помага за поддържането на Кейт Мос в страхотна форма. Красивата англичанка съветва всички жени да спят колкото се може повече и да се опитват да не добавят сол в храната. В идеалния случай – да откажат солта и рафинираната захар напълно.

Източник: woman.ru

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *