Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Полезни ли са магнитните матраци за лечение при бременни жени

Магнитна терапия се използва от векове, но използването и по време на бременност трябва да се избягва. В основата на магнито терапията е магнитното поле, което може да манипулира свойствата на кръвта и по този начин да доведе до облекчаване на болката.

Много бременни жени се чудят дали да използват магнити за терапия по време на бременността си. Преди обаче да започнат такава терапия трябва да се консултират със своя лекар. След консултацията с лекар може да се използват магнитни матраци, които помагат на бременните жени да се справят с болките предизвикани от бременността.

Магнитните матраци са с дебелина 8-10см. В тях има от 50 до 200 кръгли или квадратни магнити зашити в здрава тъкан. Магнитите са покрити от двете страни с пяна, а пяната се покрива с мек материал за да не се усещат магнитите. Тези магнитни матраци лекуват болки в ставите, безсъние, фибромилагия, както и болки в гърба.

Много бременни жени се оплакват от болки в гърба, болки в ставите, главоболие, но за да се лекуват тези болки трябва да се консултирате с лекар, тъй като проучвнията показват,че използването на магнити за лечение по време на бременност са вредни за плода особенно в първите три месеца на бременността.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

От 2 до “Полезни ли са магнитните матраци за лечение при бременни жени

  1. Maria каза:

    Има достатъчно иновативни и модерни материали в производството на матраци, които също облекчават болки в цялото тяло, магнитите звучат прекалено. Можем да ползваме магнити през деня, за да контролираме колко време прекарваме с тях.

  2. Pingback: Болки в гърба и синдром на карпалния канал мъчат бременните | Лекува нет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *