Нека Ви помогнем да намерите продукт, който ще реши проблема Ви!

Мазнините ли са главните виновници за затлъстяването?

Здравейте, аз съм вегетарианка и въпреки това имам 14 кило­грама наднормено тегло. Кажете ми откъде натрупах толкова много наднормено тегло, слeд като не ям маз­нини, които съдържа месото например?

Тонка Първанова, Кюстендил

Напоследък диетолозите стигнаха до схва­щането, че е все едно дали ядем краве масло или пълнозърнест хляб. Същността не е във вида на храната, а в количеството й.

За пример може да се посочат затлъсте­лите американки, които търсят възможност за отслабване, като се хранят с диетична» обезмаслена галета. И не успяват да намалят теглото си.

Всъщност, не би трябвало да се от­казваме от неголямо количество мазнини. Благодарение на тях ние се насищаме много по-бързо и приемаме по-малки количества храна. Вегетарианците поемат големи количе­ства храна, защото тя бързо се обработва в организма и те отново се чувстват гладни, споделят специалистите от в-к „Доктор”.

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *