ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Лечение на пародонтоза – 6 изпитани народни рецепти, които помагат!

Какво помага при пародонтоза?

„Здравейте, група. Може ли да ме посъветвате нещо относно оголване на зъбите, пародонтоза? Ако някой е пробвал нещо и е с доказан ефект, ще съм много благодарна да сподели“, пита М. Пчелинска.

лечение на пародонтоза
Лечение на пародонтоза с народни рецепти

Предлагаме на вниманието ви 6 изпитани народни рецепти срещу пародонтоза:

РЕЦЕПТА №1: „Да, разбира се! Добавете 30-40 капки спиртен разтвор на прополис в 100 грама вода. Жабури се дълго и се гълта.

Това се прави редовно, всеки ден, и помага за още много проблеми, а освен това подобрява имунитета“ – Ю. Дешева.

РЕЦЕПТА №2: „Изпитано: 500 ml преварена вода, 3 супени лъжици едра морска сол и 15 капки йод – всичко се смесва. С разтвора се жабурят зъбите 3-4 пъти дневно. Не е от най-приятните, но се понася. Така, докато има резултат. След това – профилактично“ – К. Божкова.

РЕЦЕПТА №3: „500 мл.вода, 3с.л.морска сол, 15 капки йод – всичко се слага в стъклена бутилка и се жабури по 2-3 пъти на ден! Тази рецепта е много ефикасна! Какво ли не бях опитвала, много ми кървяха венците, с това се оправих, но го правя вече 2-3 месеца“ – Е. Кръстева.

РЕЦЕПТА №4: „Половин шише 95% спирт и 1 пръчка клей се смесват. След 5-6 дни клеят се е разтворил. Разклащате шишето, потапяте клечка за уши в разтвора и обтривате венците. Възможно е първите дни да се появи кървене. Рецептата е от стоматолог. Изпитана е лично от мен. Помага!“ – В. Вакарелска.

РЕЦЕПТА №5: „Разтривайте венците със сода за хляб. След време ще се стегнат и проблемът ще отшуми! Изпитано!“ – Р. Годжова.

РЕЦЕПТА №6: „Ставаш сутрин, правиш гаргара със зехтин за 20 минути, после плюеш (старай се да не гълташ олио). Миеш устата с вода, миеш зъбите, търкаш с мокър пръст и сол венците, небцето и езика. С времето венците заздравяват“ – Р. Шоповалова.

Източник: ФБ група „Билки и билколечение“

паста за зъби със сребърни йони
Паста за зъби със сребърни йони

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *