ГЛЮКО БАЛАНС – четворна комбинация за нормализиране на кръвната захар

Как да се справим с пърхота? Обикновената готварска сол помага!

Солта може да свърши чудеса за кожата и косата ви

В следващите редове ще ви разкрием няколко изпитани рецепти, които ще ви помогнат да се справите с някои от най-често срещаните проблеми. Солта може да направи кожата ви много по-еластична и красива.

как да се справим с пърхота
Солта помага при пърхот

Ето за какви козметични и разкрасяващи процедури можете да използвате обикновената сол от кухнята:

1. Перфектен начин за почистване на тялото

Солта е един от най-евтините ексфолианти – върши истински чудеса за тялото.

За да си приготвите домашна скраб от сол, имате нужда от една супена лъжица от този продукт + 1 ч.л. зехтин. Смесете ги и изтъркайте тялото си с тази смес под душа.

2. При накъсана коса

Често пъти дамите се оплакват от накъсана коса и се чудят какви средства да използват. Солта не само укрепва косата – прави я и по-обемна.

Пригответе си разтвор от 100 мл. вода, в която сте разтворили 1 с.л. сол. Изсипете разтвора в спрей бутилка и напръскайте косата си. Оформете с пръсти и ще останете удивени от ефекта.

3. Против пърхот

Това е следващият от най-разпространените проблеми, свързани с косата. Вероятно, ако сте от хората, които страдат от пърхот, сте пробвали всякакви шампоани против пърхот. Резултатът обаче невинаги е удовлетворяващ.

Солта обновява клетките на скалпа и подпомага премахването на старите такива. Достатъчно е просто да вземете малко количество сол в ръката си и да масажирате скалпа си. Правете леки кръгови движения. След края на масажа би било добре да оставите солта да постои поне 5 минути. Накрая изплакнете с топла вода.

Източници: zajenata.bg, http://bez-tebya.ru

Много хора се оплакват и от косопад. Ако и вие сте от тях, можете да прочетете повече за „Пауър ню хеър“ – продукт №1 против косопад, ТУК. Лосионът прави косъма по-здрав, по-красив и по-гъвкав. Освен това хидратира и заздравява кожата на скалпа, въпрепятства появата на досадния пърхот. Можете да получите повече информация за лосиона „Пауър ню хеър“ на телефони 0885 49 20 82, 0877 90 45 79. 

Пауър Ню Хеър
Пауър Ню Хеър спира косопада

Материалите в lekuva.net са авторски и може да се използват само с публикуване на активен dofollow линк към оригиналния текст и без промяна на съдържанието, запазвайки всички линкове!

Това ще ви помогне

Специално подбрани от нас продукти, помагащи при описаните в статията здравословни проблеми.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *